Referenties

Gé van de Wouw
Allround HR Manager| HR Adviseur Rabobank

Jolande is een zelfstandig werkende managementassistente/ directiesecretaresse met heel veel ervaring. Ze weet zich snel aan te passen aan haar werkomgeving en is een meer dan prettige collega gebleken. Ze weet zich de systemen snel eigen te maken en is zeer flexibel en veranderbereid. Kortom een waardevolle toevoeging aan het team. Zonder voorbehoud beveel ik haar van harte aan!!!

5 februari 2017, Gé werkte direct samen met Jolande bij Rabobank Helmond

Peter de Bruin
Directievoorzitter Rabobank Helmond

Jolande heeft uitstekend voldaan als directiesecretaresse bij Rabobank Helmond. Zij heeft vanaf het begin af aan aangetoond van toegevoegde waarde te zijn voor onze bank. Kenmerken van Jolande zijn: pakt direct zaken op, is punctueel, goede notuliste, kan goed in teamverband werken, is altijd bereid een extra stap te zetten en is bovenal een prettige collega. Ik kan Jolande daarom van harte aanbevelen als directiesecretaresse. 

2 februari 2017, Peter was de direct leidinggevende van Jolande bij Rabobank Helmond


Janine Fleskens
Ervaren & gedreven directiesecretaresse

Jolande heb ik ervaren als een gedreven, kundige en professionele collega die haar vak verstaat.
Is breed inzetbaar en bovenal prettig in de omgang. Heeft een brede kennis van de Rabobank Groep.
Kortom: een TOP-secretaresse!
15 september 2016, Janine werkte direct samen met Jolande bij Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken

 

René Kerstens
Directievoorzitter a.i. | directeur Bedrijven Rabobank Het Markiezaat

Jolande heeft de afgelopen periode op een uitstekende manier invulling gegeven aan haar opdracht om het directiesecretariaat van Rabobank Roosendaal-Woensdrecht te ondersteunen. Ze is breed inzetbaar en ontzorgt de directie in de breedste zin des woords (waaronder notuleren DT-vergaderingen, RVC-vergaderingen, bouw-commissies en audit-commitee). Ze is prettig in de omgang en heeft veel ervaring binnen Rabo-groep, wat ook helpt om te benchmarken en het delen van best-practices.
4 november 2014, René was de leidinggevende van Jolande bij Rabobank Het Markiezaat